Färsk- och Torrfoder

NYHET! Nu hittar du veterinärfoder ifrån HappyDog VET & HappyCat VET hos oss! 

Vi som jobbar här har stor kunskap av djurfoder och är måna om att hitta ett foder som passar just ditt djur och dess behov.

Vi har många års erfarenhet utav foderproblematik av olika slag och erbjuder ett noga utvalt sortiment av välkända varumärken med hög kvalité. Till hund och katt har vi torrfoder, våtfoder och färskfoder! 

Hos oss får du goda råd kring både foder och foderbyte!

FÄRSKFODER

I frysdisken hittar du ett brett sortiment av färskfoder från märkena Vom och Mush. Vi säljer även svenska frysta ben av olika slag. 

VOM

För dig som köper större mängder Vom erbjuder vi storkundsrabatt på 6kg korvar (3st/låda).

Vid köp av 4 lådor –  6% rabatt

Vid köp av 7 lådor – 12% rabatt

Vid köp av 14 lådor – 20% rabatt

MUSH

För dig som köper större mängder Mush erbjuder vi storkundsrabatt på 10kg lådor (miniblock á 245g styck)

Vid köp av 4 lådor – 10% rabatt

Vid köp av 10 lådor – 20% rabatt

Rabatten gäller när du hämtar samma dag som leverans sker. Vid köp av större mängder färskfoder eller storkundsbeställning, kontakta oss i god tid för beställning och priser!

TORRFODER

Hos oss hittar du kvalitetsfoder från kända varumärken till hund och katt.  I vårt sortiment av torrfoder finner du:

Monster, HappyCat /HappyDog , FourFriends, Acana, Orijen , Carnilove True Fresh, Platinum, Bozita , Standardt, Carrier, Iams och Eukanuba, Royal Canin och Hill’s. 

Har du ett husdjur som behöver specialkost erbjuder vi veterinärfoder ifrån HappyDog VET & HappyCat VET!

Är det något foder du saknar?  Säg till så kan vi säkert hjälpa dig att beställa hem det!

Rabatter och bonussystem på foder

Vi är ansultna till Bonuscard! Som medlem i Bonuscard får du unika förmåner och rabatter på en rad olika varumärken. Registrera dig via Bonuscard-appen eller på https://www.bonuscard.com/ – Medlemskapet är helt gratis!

På flertalet av de resterande fodermärkena  som ej är anslutna till Bonuscard finns likvärdiga bonuskort där man stämplar sina köp och får rabatt. 

För dig som är uppfödare och jägare finns särskilda förmåner på flera av våra fodermärken. Hör av dig till oss för att veta mer! 

Foder för gnagare och smådjur

Till gnagare och smådjur hittar du ett smalare basutbud av foder.  För akvariefisk har vi ett litet sortiment av foder samt fryst fiskfoder.  Vi är nu återförsäljare av levande foderinsekter (syrsor) och fodermöss!